Selfiemade –  det er vist sådan een som mig.

I torsdags blev min blog 1 måned gammel – Og sikken en måned det har været.

Der har været drøn på.

Jeg forestillede mig, at nu hvor jeg stoppede på arbejdsmarkedet, fik jeg alverdens tid til at slappe den.

Jeg skulle råmegahygge med læsning, cafébesøg og de fritidssysler jeg dyrker – samt gå på naturvandring med den ruhårede lavbenede – og lige skrible lidt til bloggen, knipse fotos og sådan, du ved, nussepusle med det.

Min boglæseliste er alenlang, kalenderen fyldt med de interessante udstillinger og det utal af film, som jeg gerne vil se.

Yogatræning, klavertimer og franskundervisning skal jeg tilmeldes snarest. Der er planlagt kilometervise af gålangture med veninder plusminus gravbøllen og et hav af frokostaftaler samt foredrag og alt muligt andet deltageværdigt, der nu er blevet tid til.

Men – Jeg har haft så travlt, at jeg ikke har nået noget af det! Det er sørme godt jeg er holdt op på jobbet… det ville jeg overhovedet ikke have haft tid til at passeudføre.

Hvad har jeg så lavet?

Jo – jeg har fået bloggen op at køre.

Det er min måned brugt på. Hver dag, hele dagen, næsten. Hunden skal jo ud ind i mellem. Det er blevet til en enkelt biograftur og en tøsemiddag + en omgang influenza, du kan eventuelt se min lidelseshistorie her. Men ellers er det bloggeri.

Jeg har på livet løs blogget.

Og endnu nok ikke helt fattet, hvad det egentligt er jeg har udkastet mig i.

Øhh ??????

For det første, så er der jo ikke blot en forside på sådan en blog.

Næh – der er et kæmpestort maskinrum omme bagved. Der sidder jeg – og skal have teknikken til at spillefungere.

Hjemmesiden er sat op af et yderst tålmodigt firma, ud fra mine ønsker, med daglige ændringer og håbløse forslag. Jeg var aldrig selv kommet i mål med noget selfiemade noget, det kan jeg godt afsløre.

Men jeg skal lægge indhold og foto’s på – og selv til at vedligeholde og sikre, at al teknikken spiller der på bagsiden, så forsiden bliver ved med at se ud som den gør.

Meget af min tid går derfor med at læse instrukser – og se videoer om, hvordan og hvorledes i forhold til det der ligger af temaer, plugins, widgets, sikkerhed, GDPR, back ups og hvad det hedder altsammen.

Jeg har derudover måttet oprette utallige kontoer til Hosting, WordPress, Google, Webmail og ændre Facebook, Twitter og Instagram til forretningssider og jeg skal gi ’ dig. Jeg er helt rundforvirret af alle de passwords, jeg nu skal holde rede i.

Der bliver ikke løst krydsord og suduko her – Træner dagligt hjernen med diverse huskekoder.

For det andet, så er jeg jo blot en gråmeleret aldeles ukendt livsmoden kvinde, der hverken har deltaget i TV-dyster eller gjort mig berømt eller berygtet på anden måde.

Det betyder, at ingen, udover dem jeg kender, kender til bloggen – Og dem, som dem jeg kender, har delt med dem de kender…

heart-1777678

Tusind tak til læsere, følgere og jer der kommenterer og deler.

selfieside

Næste projekt

Derfor er næste projekt at komme ud over rampen så at sige – Blive set, læst og kendt af flere og flere, der gerne skulle få lyst til at følge bloggen. Det kræver promovering og her-kommer-jeg-noget.

Det bliver det rigtige svære, da jeg normalt er et meget beskedent og ikke selvpromoverende menneske. (Kan altså godt høre nogle af jer fnise jeg sidder lige her omme bagved!)

Jeg har meldt mig ind i et Bloggernetværk af en flok selvstændige seje bloggere. Vi holder en ugentlig fælles arbejdsdag. De dage er guld værd, for sådan en total livsmoden nybegynder.

Jeg forstår ikke halvdelen af hvad de snakker om, men jeg sugersuger – og de forklarer gerne igen. Ellers får jeg den lige en gang til, på Messenger dagen efter.😉

Det værste

Det værste der kan ske er selvfølgelig, at ingen orkerlæser eller følger bloggen – men

det allerværste er faktisk, at jeg har været nødt til at købeanskaffe mig en……. selfiestang!

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det var et aggregat jeg nødvendigvis skulle investere i.

Det har jeg nu indset, er en uundværlig tingest at rende rundt med som blogger. Ihvertfald sådan en blogger, der som jeg, suser rundt alene det meste af tiden. Der skal helst gode foto’s på bloggen – nogle aktuelle og et par med selfiemade bloggeren af og til.

Stangen er nu indkøbterhvervet. I første omgang fik jeg købt en forkert. Dimsen havde et rundt stik til telefonen – og det har min iPhone ikke, det er firkantet!

Har derfor ombyttet til en selfiestang med Bluetooth. Installeret App, isat batteri og aktiveret alt på telefonen. Det hele blinker, lyser og jeg kan tage foto’s, tilsyneladende….

For jeg kan ikke finde de foto’s, jeg tror jeg har taget!

De ligger ikke i mit fotoarkiv, hverken på mobilen eller computeren! Øhhh, skal de ikke det?

Så, kære læser…Hvis du ser underlige foto’s i cyber, med f.eks. halvdelen af en gravhund, morgentræt selfiemade blogger ved flygel eller en madras med en henslængt blå BH på, vil du så ikke lige give mig et praj?

Det er nemlig selfiemade foto’s, som jeg skal bruge på bloggen.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.