Hvorfor finder jeg, en voksen og livsmoden 60-årig kvinde på at blogge. Jo, det gør jeg netop af den årsag.

Der er nemlig tusindvis af teenagere, unge mødre, smarte modefolk, madnørder og kendte mennesker i alderen 20 til 45 år i bloggerverden – men ikke særligt mange af os voksne og helt almindelige i aldersgruppen 45+.

Vi der har lidt flere år på bagen, er blevet grå i toppen, anvender læsebriller, bakser lidt med slidgigt og har fået invitation om medlemskab fra Ældresagen, vi er underrepræsenteret i bloggerverden. Det ser jeg ingen grund til, at vi skal være.

Vi er mange, rigtig mange voksne mennesker derude i livet, i hverdagen. Vi er på Instagram, Facebook og Twitter. Vi er erhvervsaktive og/eller har travlt med alt muligt andet. Aktive er vi i hvert fald.

Vi rejser, vi er købestærke, vi fylder yogastudierne, caféerne og modebutikkerne. Vi løber marathon og får fjernet rynker og deller. Vi er nysgerrige og vi har lyst til at blive inspireret og leve livet.

We ain’t dead yet.

Klummeblog

Så – nu klummeblogger jeg fra mit voksne og modne univers.

Jeg vil blogge om livet og min hverdag i dejlige Danmark. Om fluefiskeri, natur og driverliv i Sydsverige. Og om min tilværelse på Côte d’Azur, i området ved Cannes og Nice, hvor det skønne klima, maden og livsstilen går op i en højere enhed.

Jeg vil også blogge lidt om klimabekymring, klimavenlighed og klimaklogskab. For hvor optaget er 45+ generationen af klimaforandringerne – Vil vi medvirke i tiltag, der forandrer eller påvirker vores livsstil?

Kig ind – Du skal være så velkommen.

Jeg håber du finder det inspirerende, morsomt og hyggeligt at følge bloggen.

 

Kommenter gerne mine indlæg.

9 replies
 1. Avatar
  Charlotte Kann says:

  Kære Janet – det er lige sådan en blog som din jeg har savnet – en for modne kvinder ☺️ Så tak – jeg glæder mig til at følge bloggen tæt. Kærligst Charlotte

  Svar
 2. Avatar
  Liza skuladottir says:

  Kære Janet
  Virkelig relevant og dejlig humoristisk skrevet..
  Jeg vil ihvertfald gerne følge din nye blog, held og lykke med med.
  Kh Liza

  Svar
  • Avatar
   Janet says:

   Tusind tak Liza.
   Super dejligt du vil følge med.
   Jeg bevæger mig jo lidt ud i ukendt land her, men vil gøre det bedste jeg har lært, for at bloggen vedbliver at være relevant for os modne voksne.

   Kh fra Janet

   Svar
 3. Avatar
  Siff says:

  Hej Janet. Selvom jeg “kun” er 40, så kan jeg føle mig gammel i blogverdenen. Så ja, det er ungt og smart og hurtigt i dén verden. Dejligt med en blog om det voksne liv, vil glæde mig til at kigge forbi i ny og næ. Selv blogger jeg om at leve et minimalistisk familieliv på ganske få kvadratmeter men masser af livskvalitet☺️

  Svar
  • Avatar
   Janet says:

   Hej Siff –
   Du skal være så velkommen, kun dejligt du kigger forbi.
   Livskvalitet er det der tæller, lige meget hvilken alder vi har.

   Kh fra Janet

   Svar
 4. Avatar
  alice says:

  Kære Janet.
  Kære Janet.
  Du oplever da noget! Jeg kan forestille mig de situationer, du kommer ud for!
  Jeg sidder og smiler/griner af din humoristiske måde at indvi“` os andre i hverdagen.
  Glæder mig til mere.

  Venligst Alice.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.