Kuller afventer bytur

Oplever lidt en tilstand af kuller, her efter flere uger af Bliv hjemme og Sikker afstand.

Dagene flyder nemlig mere eller mindre sammen. Alt er standbyagtigt, afventer ligesom blot yderlig forsøgsåbning af landet.

Der er småt at fortælle, så du får et tilbagekig, over min forgangne uges kuller hits og kuller downs.

Kuller hits

Hitsene tæller f.eks. køkkenskuffer og andre skuffer, ordnet for 3. gang. Det mærkelige er, at der utroligt nok ryger noget ud, ved hver raid!

Nu jeg var i køkkenet, så gjorde jeg, med de få efterladte remedier, hjemmelavet kartoffelsalat, hvilket er sjældent og et sikkert storhit. Opskriften lyder letunderlig, men smagen er suvæn:

1 liter Ymer, 1-2 bøtter K-Remoulade, 3-4 spsk. Sukker, lidt Salt, 2 Løg og 2 kg kogte Kartofler. Rodsammen. Mums siger jeg bare. Smager næsten bedre dagen derpå, hvis en bundskjuler er heldiglevnet.

Inden salatfremstilling, havde jeg begivet mig på et sjældent og nunærmest spændende fourageringsvisit i Irma.

Selvfølgelig iført handsker og med tørklædet godt oppe om underansigtet. 4ialt butikskunder gjorde det ret nemt at holde god afstand.

Og så har jeg, langt om længe, genoptaget klaverundervisningen. Nu online, det superfungerer faktisk.

Du, kære læser, slipper hensynsfuldt, for lydfil.

Musik gør mig glad i låget, god musisk vellyd at mærke. Derfor trænger jeg til undervisning.

Det allerbedste var dog, at det fredag holdt op med at blæse. Jeg bliver nemlig, endnumere, småskør af vindblæst og trykskifte i vejrforholdene. Grundet, ja en til, fejlkonstruktion i hovedet, kan jeg nemlig ikke udligne ordentligt.

Det betyder konstantpropper og følelsen af at have hovedet inde i en tønde. Hvilket giver kuller og træthed. Så det var enormt skønt, da vejret endelig afblæste.

Det næstbedste er, at jeg har mobilinstalleret en app fra en progressiv bager. Bestiller her direkte husstandslevering af kager. Genialt siger jeg bare, nu behøver jeg slet ikke motionere cyklen eller gåbenene, ned til butikken.

Næh, kan blot sidde herhjemme og spise mig i kageform. Kan man ønske sig mere i tilværelsen, nej vel…

Hofterne er godt nok begyndt at snurre og bule sideværtsud, men det tillægger jeg alderen. Er trods alt blevet 60.

Og mine overlivsmodne medsøstre har altid fortalt mig, at jeg bare skulle vente til jeg blev ældre, så vil ekstrakilo og buledeller komme helt pr. automatik automatisk.

Kuller sko og taske

Almindeligt kuller

Den anden dag tog jeg Bh, læbestift + nye glimmersommersko på og kastede også en ny taske over armen. Nyhederne er fra storfavoritten K2shoesandbags.

Trængte til forandring, optrådte á la en slags femme fatale, hvilket normalt ikke er mit gebet, jeg er mest sådan bare fatal.

Det holdt nu også kort, for busteholderen strammede og gemalen grinede og forskrækblinkede blot, inden han skyndsomt forsvandt ind på hjemmekontoret.

Så…På med Blivhjemme løstekstiler igen…

Kuller nyheder

Jeg kullersavner vores hjem i Sydfrankrig – Husbonden savner fiskehytten og specielt den netopstartede fluefiskesæson i Sverige.

Dét ikke at vide, hvornår vi igen kan flytte os, bliver vi lidt småkulret af. Heldigvis har vi naboopsyn og kontakt, så værre er det heller ikke. Det må høre under luksuskuller, i disse tider.

Det helt overkulrede er selvfølgelig, at ingen aner, hvornår normal tilstand og business as usual, gælder igen.

Gemalen knokler stadig på hjemmekontoret 24/7 og krisedirigerer tropperne WorldWide. Det får han snart nokkuller af.

Mine “arbejdsdage” er jo uvigtige atypiske – og falder når som helst jeg koncentrerer mig om at være lalleglad blogger. Teknik forsøgsstyres, foto skydes og skriveri nedskribles ad hoc.

Jeg har ganske vist mit eget lille kontor, men foretrækker at være i stuerne. Eller som nu, hvor det bliver lunt, sidder jeg på terrassen og computer den, samtidig med udvikling af forårsfregner og pollenallergiske øjenomgivelser.

Lørdag pudses indlægget dog altid af – samt tilføjes eventuelle aktualiteter. Søndag svarer jeg meget gerne på kommentarer samt afslapper, ovenpå min uges hyggeanstrengelser.

Kuller downs

Modsat kuller hits har bl.a. været en trussel, om nuladgang til vores franske bankkonto.

Årsagen er manglende, ikke modtaget, nye sikkerhedskoder fra banken. Sikkertsendt til os via postvæsen, tidligt i marts!

Nu har jeg derfor gang i en mindre amusant frenglish email-korrespondance, med La Banque om, hvad vi så gør. Excusez moi, mais que faisons-nous maintenant?

Og sommerdækkene til Tesla’en er blevet stjålet! Som i Tyvstjålet! (Læs evt. En dreven kvinde).

De stod opmagasineret forsvarligtnok (ikke) hos dækhotellet. Der desværre har haft besøg, af skærebrændertyper med kriminelle tilbøjeligheder udi tyveknægteri.

Var gemalen lige gal i skralden…Sådan at få skraldet sikret dæk og fælge. Vi fortsætter på vintersutter, til nye er fremskaffet.

Skal jo ligesom heller ingen vegne, pt. Og hvem ved, måske er det atter vinter, til kørenomkring igentid…

I et markedsføringstrategihumør lagde jeg en teaser, for Livsmoden.dk, med et spørgsmål på min Facebook Stories. “Læser du med på bloggen?”, spurgte jeg optimistisk om.

Det var åbenbart den forkerte dag, ihvertfald til strategi og spørgsmål. Ud af alle kiggerne svarede 3 – hvoraf den ene var mig selv!

Klog af skade bliver jeg vistnok aldrig rigtigt. For jeg tjekkede nemlig derefter Indblik på min Instagramprofil – og opdagede, at foto’s af den ruhårede og min trappehall får flere kig, end mine selfies og smukudsigter…

Nå, så meget for marketinguddannelsen fra Niels Brock. Som på den anden side, efterhånden også er tussegammel – og åbenbart nutidsforældet.

Folk tiltrækkes tilsynelandende af overbuskede øjenbryn, stridt overskæg, sorte negle og træværkssnitterarbejde.

Behøver fremover, egentligt heldigtnok, ikke tænke på læbestift, brystholder og pæne sko. Skal i stedet have indtænkt uplukkede bryn og overlæbe samt træsnit, i reklamefremstødene for bloggen.

Det havde jeg ikke lige set komme.

Kullergrin

Ugens morsomste hyggeligste overlyttede jeg i radioen.

En kvinde, hørte i Dronningens Nytårstale 2017, Margrethe II sige, at vi alle burde lave noget unyttigt og noget med farver, så nu hækler hun løs på Den hæklede kongerække

Respekt, andet har jeg ikke at sige… Og alle kan jo blive ramt af kuller.

Har du fået kuller? Foretrækker du også buskede øjenbryn? Strammer dine Bh’er pt.? Hækler du?

P.S. Der er igen kommet Shop og Reklamelinks på bloggen. Så er du eventuelt shoppelysten, kig i sidebaren eller scroll ned, hvis du er på mobilen. Foretager du et indkøb støtter du bloggen Se i min Reklamepolitik hvordan det foregår.

 

4 replies
 1. Louise
  Louise siger:

  God søndagsmorgen☀️

  Det er så skønt at blæsten har lagt sig. Den var jeg også ved at få kuller af.

  Og nej jeg hverken hækler eller strikker men vi får også ryddet op i skabe og skuffer, så lidt godt kommer der ud af hjemmegåningen.

  Vi forsøger dog at holde en nogenlunde normal dresscode herhjemme. Selv jeg der elsker mine Zella yoga pants mega meget holder fanen højt i disse Corona tider og smutter i jeans’ne i stedet for.

  Øv med sommerdækkene – jeg ved hvordan du har det for jeg tror ham den søde ville reagere lige som din gemal.

  God solskinssøndag ☀️

  Kh
  Louise

  Svar
  • Janet
   Janet siger:

   ☀️Ja det var helt hen i vejret med den vind. Tror også jeg bliver nødt til at finde lidt mere tætsiddende normalt outfit frem, ellers overtager coronadellerne totalt.

   Ønsker dig Sol over Odense
   Kh fra Janet

   Svar
 2. Hanne
  Hanne siger:

  Man lærer altid noget af din blog.
  Tænk nu ved jeg, at jeg også har en fejlkonstruktion. Måske dog ikke så slem som din (!).
  Men jeg kender blæsevejrskuller og tønde-tendens, og kan heller ikke udligne – dog værst de gange jeg har dykket.
  Nå, men tak for nyttig viden og skøn weekend til dig. Jeg håber, vinden holder sig i ro.
  Kh Hanne

  Svar
 3. Janet
  Janet siger:

  Dejligt at høre – Altid til tjeneste – Underlig og skæv info er min spidskompetence. Du må være finere konstrueret, jeg kan overhovedet ikke dykke eller have ørerne under vand. Kan lige klare en fugtig klud til rengøring.
  Rigtig rolighyggelig weekend til dig.

  Kh fra Janet☀️

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.