Oliven -1 (1)

Advarsel – Ikke for sarte sjæle.

Du skal nemlig huske at styrke dit immunforsvar ved at:

Spise bussemænd!

Ifølge læger, der forsker i sundhed og ved hvordan vi bedst holder os raske, så er det åbenbart ikke det værste vi kan finde på.

Det er faktisk ovenikøbet en rigtig god idé. Bakterier og vira, i bussemanden, booster dit system. Du bliver bedre til at bekæmpe infektioner og nedsætter risikoen for allergier. Vi lever nemlig alt for rent og hygiejnisk.

Jeg har både allergier og nedsat immunsystem. Tænker nu, at det måske er lidt ærgerligt, at mine forældre opdragede mig til ikke at pille næse. Sikke mange trængsler jeg var sluppet for, hvis kultur og almindelig god skik var lidt næsepilleri – og en bussebooster oveni morgenmaden. Eller solo for de hardcore.

En klar fordel, ud over helbredet, er den økonomiske. Medicin og kosttilskud er ofte dyre, men her kan alle være med. Det koster gratis.

Historien melder ikke noget om anbefalet dosis og max indtag dagligt – eller om det er OK, at blot holde dig til dine egne bussemænd?

Af gode grunde har jeg ikke fået taget et foto af sådan en størrelse.

Derfor ser du et foto, hvor jeg sidder med en oliven. De skal også være ret sunde – Jeg spiser dog ikke oliven. I min verden er oliven nemlig, næsten, i samme kategori som bussemanden.

Næste gang jeg skriver om sundhed eller immunforsvar, tror jeg det bliver noget om morgengymnastik eller kålrabi. To ret kedelige ting, men langt mere tiltrækkende, end lægernes nye anbefaling.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.