Reklame: Snup en opstrammer. Eller rettere, brug et serum, der virker som en opstrammer. Be beauty.

Jeg var inviteret til et presse-event i mandags. Det foregik hos Bella Beauty ApS i samarbejde med Dahl Connect og handlede om lanceringen af et nyt produkt fra intraceuticals.

“Lord of the wrinkles” – Lord Gavin Mcleod-Valentine landede direkte fra Hollywood og præsenterede  – samt demonstrerede de nye serummer fra det australske firma, hvor han er frontfigur i demoer og behandling. Det var et lille, meget vellykket og sjovt show.

En ung, ægte skotsk Lord, der på slap linje, fortalte om sin jorden-rundt-tour, hvor der lige var et par event-dage i København, London, Stockholm og Kina, inden et sidste velfortjent stop hos Lady bedstemor i det skotske højland, før retur til L.A., hvor knægten bor til dagligt.

Han blærede sig på utrolig fin og morsom vis, med de celebreties han har under behandling i Hollywood. Navne som Cher, Susan Sarandon, Justin Timberlake, Kevin Bacon, Julianne Moore, Madonna osv. osv. er på hans og firmaets kundeliste.

Det er Madonna, der i sin tid gjorde intraceuticals klassiske Rejuvenate serummer berømte.

Hun bekendtgjorde, at det er det vidundermiddel, som hun bruger for at se ekstra godt ud! Hvad og hvem der ser godt ud er jo smag og behag, men hendes hud blev ihvertfald smuk og klar – og det observeredes worldwide.

 

Forhistorie

Lorden fortalte, i skæg Stand Up stil, om selv at lide af svær acne i teenageårene, prøve alskens behandlinger uden virkning og tilfældigt falde over et produkt fra Australien der, selvfølgelig, udøvede miraklet og fik bugt med acnen.

Selvtillid og lækker hud afløste mindreværdskomplekser og gemmen sig væk under makeup og i mørke rum. Han tiggede og bad firmaet om at ansætte ham – og nu flyver han kloden rundt som SuperBeautyBoosterStar.

Han har virkelig en flot hud – og komplimenterede også min – og spurgte med et kæmpe grin til, hvem der er min plastikkirurg – Han var også ret vild med min kjole!

Utrolig charmerende og vittig fyr, med et ekstremt godt tag på modne kvinder. De yngre var også vilde med ham. Vi var alle vilde med ham😉.

Vi grinede, lod os benove og underholde.

Jeg var nok et af de ældste medlemmer i forsamlingen og derfor ikke decideret i målgruppen for det nye produkt Retouch, der lanceres til en langt yngre målgruppe end 45+. Ifølge Lord Gavin, så burde produktet dog også have en forbedrende effekt på min hud.

Kort fortalt handler det om fugt, fugt og atter fugt. Og vitaminer + frugter. Men det allervigtigste er hyaluronsyre. Det trænger dybt ind og medvirker til at bevare fugten i huden. Flere af serum-ingredienserne forefindes naturligt kun i Australien.

Produkterne er helt uden parabener, sulfater, silicone og polyethylene glycol samt cruelty free (dvs. ikke testet på dyr, andet end mennesker altså). Så langt så godt.

Fup & Fidus

Normalt har jeg ikke den store fidus til sådan en opstrammer via et serum eller en creme. Jeg foretrækker en Baileys med is – og ellers blot en god fed lotion. Den må gerne være allergivenlig og/eller økologisk, kunne købes i supermarkedet og ikke koste alverden. Anti-aging cremer har jeg svært ved at fæste lid til.

Har så heller ikke den store erfaring. Heldigvis er jeg udstyret med en okay hud, lidt til den tørre side, men ellers får jeg ofte ros af fagfolk, for netop at have en fin hud, min alder taget i betragtning!

(Læs evt. her om et andet af mine fugtighedstiltag).

Test igangsat

På en yngre frivillig person i forsamlingen, udførte Lord Gavin en hurtig serum-behandling. Den unge kvindes hud var lidt rødspættet, småknoppet på kinderne, ellers glat og så sådan…. helt almindelig ung ud. Du ved, ingen pluskæber eller hønserumpemund.

Efter ca. 25 minutter i charmørens magiske hænder, strålede huden faktisk forbløffende ensartet, flot, frisk og meget klar. Et eller andet var der sket, det må jeg indrømme.

Jeg sad på første række, grundet hensyntagen til alder, nærsynethed og glemte briller, og opdagede ingen tricks eller ufine midler taget i brug.

Med til eventet var også min skønne, livskloge og sprudlende bloggerkollega Vibeke fra Byguldager.dk

Vibeke er en lidt yngre moden kvinde, der ved en hel del mere om beauty-produkter, end jeg gør. Hun har nemlig tidligere arbejdet i branchen og er ikke let at narre. Du kan læse om hendes oplevelse, af det der udfoldede sig for vores øjne her.

Jeg vil nu teste de 5 forskellige serummer på min aldrende hud, i en uges tid. Jeg vil tage et før og efter foto – og vende tilbage næste onsdag med resultatet, eller mangel på samme. Så får jeg forhåbentlig klarhed, om ikke i hud, så i erfaring og viden.

Og kommer jeg bare tilnærmelsesvis til at stråle som Julianne Moore, vil jeg være i den 7. hudhimmel.

Bliver det mere i retning af Justin Timberlake, uden skægstubbe, vil jeg såmænd også være godt tilfreds.

P.S. Jeg har fået produktet i gave og skal derfor skrive Reklame i starten af indlægget – og betale skat af produktets værdi. 

Bruger du en opstrammer? Hvis, virker det?

Har du fidus til anti-aging-produkter?

 

6 replies
 1. Lullumut
  Lullumut siger:

  Fedt du kom afsted og havde en dejlig dag 🙂 Jeg kunne desværre ikke selv deltage. Jeg synes, din hud er noget så flot. Du er en virkelig flot kvinde! Men, glæder mig nu til at høre din dom over produkterne alligevel 🙂

  Svar
  • Janet
   Janet siger:

   Taaak for de pæne ord:-)
   Ja – jeg er også spændt på forløbet.
   Har smurt mig over det hele med serummerne, tænker en evt. lille opstramning ikke skader nogle steder.

   Kh fra Janet

   Svar
 2. vibeke
  vibeke siger:

  Kære Janet,

  Det var sådan en fornøjelse at være til blogevent med dig. Glæder mig til at følge din test.
  Jeg satser på vi har fornøjelsen af en behandling i en fremtid:-)

  Knus Vibeke

  Svar
  • Janet
   Janet siger:

   Hej Vibeke
   Ja det var en god oplevelse vi der fik – og det blev vist også til et par ekstra smilerynker.
   Så nu tester vi, om de evt. forsvinder med et serumboost.

   Kh fra Janet

   Svar
 3. Louise
  Louise siger:

  Hej Janet
  Ej det lyder da til at du og Vibeke har haft en skøn dag til Bella Beauty‍♀️
  Og altid godt med nogle input til hvordan os med lidt livserfaring fortsat holder os sprøde
  Jeg glæder mig til at læse hvordan det går med din test af 5 x serum
  God lørdag
  Kh
  Louise

  Svar
  • Janet
   Janet siger:

   Hej Louise –
   Det var et super hyggeligt event.
   Jeg smører og smører – også spændt på, om der sker forbedringer.
   Høres ved.

   Kh fra Janet

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.